27.09.2016 00:00

СДС

1. Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра, 28.септембра, централној предизборној трибини СДС у Требињу, која ће бити одржана у спортској дворани с почетком у 20:00 часова.

2. Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра, 28. септембра, централној предизборној трибини СДС у Љубињу, која ће бити одржана у спортској дворани с почетком у 16:00 часова.

3. Кандидати Градске организације Српске демократске странке Бања Лука- изјава сутра, 28.септембра, на штанду СДС на Тргу Крајине у 12:30 часова.

СзП

1.Кандидат СзП за градоначелника Бијељине Мићо Мићић присуствоваће сутра, 28.септембра, предизборном скупу у Доњем Црњелову у Дому културе с почетком у 21:00 часова.

2. Кандидат СзП за начелника Лопара Радо Савић присуствоваће сутра, 28.септембра предизборном скупу у Кореташима с почетком у 19:00 часова.

3. Кандидат СзП за начелника Билеће Милорад Војновић присуствоваће сутра, 28.септембра централном предизборном скупу који ће бити одржан у спортској дворани с почетком у 18:30 часова. Овом скупу присуствоваће и предсједник Српске демократске странке Младен Босић.

4. Кандидат СзП за начелника Србац Ранко Недић присуствоваће сутра, 28. септембра, преизборном скупу који ће бити одржан на игралишту у Гламочанима (Србац).

5. Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Приједора Душан Берић присуствоваће сутра 28. септембра предизборном скупу СДС у Саничанима (друштвени дом) у 20 часова и том приликом ће дати изјаву за медије. 

 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account