28.10.2023 13:42
Изјаве Милан Ђурђевића, савјетника предсједника Републике Српске и предсједника ОО СНСД Шамац дате за скупштинском говорницом да се посредовањем локалног СНСД-а само може ријешити уградња стентова на УКЦ Бањалука, хемотарепије, лежања и разне операције у добојској болници и смјештај у студентским домовима за грађане Шамца показатељ је како функционише урушени систем који је СНСД направио и представља образац понашања разних „малих баја“.
 
Поруком Милана Ђурђевића, савјетника Милорада Додика да се грађани Шамца не могу ни лијечити а ни студирати без дозволе локалног СНСД-а пробијена је граница доброг укуса и показано да СНСД види Републику Српску као партијску државу у којој могу да живе, раде и дишу само њихови чланови.
 
Да ли Милорад Додик уопште зна ко су му савјетници и да ли ће ти савјетници или лично Милорад Додик одговарати за неприличне изјаве које се дају у име институције Предсједника Републике Српске? Ђурђевић је један од многих који својим дјеловањем и изјавама гази и институцију предсједника Републике Српске и сваку норму моралног и друштвено пристојног понашања. 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account