06.03.2024 12:41
Предсједник Градског одбора Српске демократске странке Добој Стефан Гаврић и члан Предсједништва Марко Томић заједно са активистима СДС-а из Добоја јутрос су поранили да на јавном простору за оглашавање у граду облијепе плакате који позивају на очување Озрена, природе и здравља људи, а против рударењу на Озрену.
 
Наши активисти су плакатирање провели у раним јутарњим сатима. Ова активност је очигледно засметала локалном СНСД-у па су локални функционери ове странке покушали непримијетно да поскидају све плакате одмах по лијепљењу. Нису очекивали да ће наши активисти све испратити до краја.
 
Активисти СНСД-а су снимљени у акцији цијепања наших плаката. Кад су видјели да су снимљени у својој рушилачкој намјери покушали су чак и да дођу до телефона како би уништили доказе, али нису успјели.
 
Питамо локални СНСД на челу са Обреном Петровићем да ли се заиста толико боје гласа народа Озрена, Требаве и Добоја да су спремни да младе људе наговарају на вандализам? Чиме су то фирме које планирају да рударе по Озрену задужиле градску управу и добојски СНСД да се прљави интереси литијумских компанија бране рукама младих људи из Добоја? Да ли знају да октобар долази и да је истину немогуће сакрити, да ће о нераду и насиљу у Добоју за рачун бјелосвјетских компанија судити грађани на биралиштима? Октобар је близу а изборима ћемо заштитити Озрен од оних који хоће да га прекопају.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account