05.09.2023 13:54
Народни посланици опозиције организују Скупштину на отвореном на платоу Народне скупштине Републике Српске, у четвртак 7. септембра 2023. године од 19 часова.
 
Са грађанима желимо да разговарамо о свим закључцима Народне скупштине Републике Српске које су СНСД и друге партије власти погазиле у последњих пет година својим дјеловањем у Сарајеву.  У четвртак бранимо дигнитет и углед Народне скупштине Републике Српске, наше најзначајније политичке институције.
 
Обзиром да је предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић негативно одговорио на захтјев посланика који су изабрани у Републици Српској, а да је у међувремену одржана још једна сједница Представничког дома Парламента БиХ на којој су усвојена још два закона - Закон о организацији тржишта вина и Закон о странцима, сматрамо да је Скупштина на отвореном прилика да народни посланици упознају грађане са овим али и са свим Закључцима Народне скупштине Републике Српске које је власт прекршила у последњих пет година власти у Сарајеву.
 
Позивамо све грађане Републике Српске да нам се придруже да разговарамо о дјеловању политичких представника власти у институцијама Републике Српске који у континуитету већ пет година крше закључке Народне скупштине Републике Српске.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account