04.03.2024 08:28
Отказ у Агенцији за странце који је Илији Мастиловићу, оцу четверо дјеце и човјеку који се са 16 година прикључио Војсци РС, уручен путем мејла под кринком радног вишка представља једну од најсрамнијих страница владавине СНСД-а.
 
Илија Мастиловић је вриједан човјек, у послу одговоран и предан а у души и дјелима патриота. Илијин једини гријех је то што није и неће припадати политичкој организацији која условљава запослење бојом чланске картице.
 
Директор Службе за странце БиХ Жарко Лакета све Илијине квалитете је занемарио и због политичке острашћености овог оца четверо дјеце оставио без запослења упркос чињеници да Илија Мастиловић већ четири године ради на уговору и по слову закона о раду требао би да има уговор на неодређено вријеме.
 
Српска демократска странка позива управу Агенције за странце БиХ на челу са директором Лакетом да исправе начињену грешку и Мастиловића врате на посао. Апел и Борачкој организацији РС да својим гласом реагује на јасан линч једног од најмлађих бораца у Војсци Републике Српске.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account