07.01.2023 12:16
Његовој Светости Патријарху српском Порфирију, митрополитима, епископима, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим вјерницима православне вјероисповјести  чеситам празник Христовог рођења - Божић, са жељом да овај најрадоснији хришћански празник свима донесе мир, срећу и народну обнову у складу са хришћанским вриједностима, истакао је др Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске странке.
 
„Свим вјерницима који данас прослављају роженство Христово желим да своја срца и домове испуне миром и блаженством, и да Божић још много година славе вођени хришћанским врлинама љубави, толеранције и праштања“, казао је Миличевић.
 
“Данас више него икад, баш на овај најрадоснији хришћански празник, наше мисли су уз нашу браћу на Косову и Метохији, гдје уз вјеру у спасење, у својим домомовима уз пламен бадњака са својим породицама прославају Божић у веома изазовним условима. Нека им дух Божића да снагу да издрже све голоте које тренутно трпе на часном Христовом путу“, поручио је Миличевић у честитци.
 
„Моја порука нашем народу је да његујемо хришћанске вриједности и пратимо Христов часни пут.  Уз рефлексију на Његов живот и пут чувајмо себе и своје породице од изазова које нам живот свакодневно намеће“, поручује се у Миличевићевој честитци уз древни витлејемски поздрав радости и мира: Мир Божији, Христос се роди!

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account