23.09.2016 00:00

СДС

1 - Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра 24. септембра, централном скупу СДС у Сокоцу који ће бити одржан у дворани с почетком у 17: 30 часова.

СзП-

1-Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Зворника  Драган Којић присуствоваће сутра, 24. септембра,  централној изборној трибини СзП  која ће бити одражана на платоу у центру града с почетком у 20 часова. Овом скупу присуствоваће и предсједник Српске демократске странке Младен Босић.

2-Кандидат СзП за градоначелника Бијељине Мићо Мићић ће сутра, 24. септембра, присуствовати предизборном скупу у Патковачи поред Дома културе са почетком у 19:00 часова.

3-Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Лопара Радо Савић присуствоваће сутра, 24. септембра,  централној изборној трибини СзП  која ће бити одражана у Пељавама с почетком у 17:00 часова.

4-Кандидат СзП за начелника Билеће Милорад Војиновић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 24 септембра, у Дивину  с почетком у 20:00 часова.

5-Кандидат СзП за начелника Модриче Стево Јоксимовић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 24 септембра, у дому културе у Копривни  с почетком у 20:00 часова.

6 -Кандидат СзП за начелника Српца Ранко Недић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 24 септембра, на игралишту у Бајинцима с почетком у 20:00 часова.

7 -Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра, 24 септембра, предизборној трибини СДС у  Хан  Пјесаку која ће сутра, 24 септембра, бити одржана у кино салис почетком у 15:00 часова.

8-Кандидати за одборнике Градске организације Српске демократске странке Бањалука и кандидат за  градоначелника СзП  Драган Чавић присуствоваће сутра, 24. септембра,  изборној трибини СДС на школском игралишту у Драгочају која почиње у 18:00 часова.

9-Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Приједора Душан Берић и кандидати коалиције СДС-СРС РС за скупштину града Приједора присуствоваће сутра 24 септембра,  предизборном скупу СзП у Омарској (Дом културе) у 20 часова и том приликом ће дати изјаву за медије.


 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account