22.09.2016 00:00

СДС

 

1.Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра 23. септембра, централном скупу СДС у Рогатици који ће бити одржан у спортској дворани с почетком у 17:00 часова.

 

2.Предсједник Српске демократске странке Младен Босић присуствоваће сутра, 23. септембра, изборном скупу општинских одбора СДС Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево  који ће бити одржан у спортској дворани „ Славија“ с почетком у 20:00 часова.

 

3.Кандидати одборничке листе Градског одбора СДС  Бањалука –  испред градске скупштине сутра, 23. септембра, у 11:15 часова.

 

СзП

 

1.Кандидат СзП за начелника Пала Миодраг Ковачевић присуствоваће изборном скупу који ће бити одржан  сутра, 23. септембра, у центру града (шеталиште) с почетком у 18:30. Овом скупу присуствоваће и предсједник Српске демократске странке Младен Босић.

 

2. Кандидат СзП за градоначелника Бијељине Мићо Мићић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 23. септембра, на Богдановић плацу у парку преко пута читаонице с почетком у 20:30 часова.

 

3. Кандидат СзП за начелника Билеће Милорад Војиновић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 23. септембра, у Подосојама у 20:00 часова.

 

4. Кандидат СзП за начелника Модриче Стево Јоксимовић присутвоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 23. септембра, у Доњи Кладарим на полигону код основне школе у 18:30 часова.

 

5. Кандидат СзП за начелника  Лопара Раде Савић присуствоваће изборном скупу који ће бити одржан сутра, 23. септембра, у Мртвицама у 19:00 часова.

 

6. Кандидат СзП за градоначелника Приједдора Душан Берић и кандидати Колалиције СДС-СРС РС за градску скупштину пристуствоваће сутра, 23 септембра предизборном скупу СзП у Горњој Ламовитој ( у школи) у 20 часова и том приликом ће дати изјаву за медије.

 

 

 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account