08.01.2014 00:00

Српска демократска странка честита грађанима Дан Републике Српске која симмболише државотворност српског народа на простору БиХ.
Подсјетимо да смо је заједно стварали и да су за њен настанак и опстанак дате велике жртве, којих се данас с пијететом сјећамо.

Оно што нас све брине јесте да је актуелна власт Републику Српску довела у ситуацију у којој су моралне вриједности које красе наш народ постале мане. 
Републиком Српском данас се бусају они који је нису стварали, а да су се питали она не би ни постојала.

Српска демократска странка је спремна да са свима којима је Република Српска на срцу и који осјећају одговорност за њену будућност да темељно преобрази садашње друштвено стање реформама, које ће елиминисати организовани криминал и корупцију, постаћи економску обнову и укупни напредак у свим кључним сегментима од образовања до здравства.

Предуслов том преображају је ослобађање институција од оних који су их приватизовали и злоупотријебили у личне сврхе да би служили ускостраначким и приватним интересима, а не потребама јавности и грађана.

Зато је неопходно да објединимо енергију како би Републици Српској обезбиједили будућност у праведном друштву достојном човјеку.

Република Српска ће бити вјечна ако су јој дјеца вјерна, а дјеца ће бити вјерна ако Српска буде амбијент у коме ће остварити егзистенцијални и људски смисао.
.



Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account