24.08.2012 00:00

Херецеговина се већ данима налази у агонији ватрене стихије на коју власт нема никакав одговор . Питамо начелника Ћука и Владу РС да ли ће било шта предузети да се посљедице ове елементарне непогоде, која је поред суше захватила Херцеговину, колико је могуће санирају или смо сви заједно препуштени на милост и немилост непогода сваке врсте.

Несхватљиво је да Влада РС има за скупоцјене авионе, хеликоптере који нам свако мало висе над главом и луксузне аутомобиле, а да нема пара за набавку савременијих средстава за пожаре и сличне елементарне непогоде којима смо изложени. Одакле начелнику средства да рекламира на медијима своје тзв. успјехе када је Требиње град на рубу егзистенције након осам година власти СНСД-а и у никада већој биједи? Гдје је потрошено преко 160 милиона КМ буџета за ових осам година и да ли се могла направити било каква корисна инвестиција за грађане Требиња, осим што се намјештеним пословима пуне џепови тајкуна СНСД-а? Да ли је наш хумани начелник могао бар нешто издвојити од својих екстремних примања и трошкова које годишње премашују пола милиона КМ или 4 милиона КМ за ових осам година његове деспотије?

Осим што нам сију лажне наде и продају маглу сталним најавама инвестиција и празним обећањима, СНСД-ова власт нема нити један примјер солидарности са својим грађанима које је препустила на милост природних сила и немилост економске биједе и својих моћника. За сада се грађани сами боре са свим овим непогодама како знају и умију. Када би бар дио новца којима ових дана настоје да купе гласове и поврате изгубљено повјерење грађана уложили за санацију свих ових недаћа били бисмо задовољни.

ОО СДС Требиње


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account