15.08.2012 00:00

Општина Лакташи на челу са начелником Милованом Тополовићем води већ три мандата погрешну политику и троши новац из Буџета за ствари које грађанима неће донијети ништа добро, тврди кандидат СДС-а за начелника општине Жељко Перенчевић.

Перенчевић наводи у свом саопштењу, да би сваки трећеразредни политичар новац из буџета усмјерио у запошљавање грађана, а не у предизборно асфалтирање сеоских путева. „Боље је ићи свако јутро макадамским путем на посао, него асфалтом до завода за запошљавање", пише Перенчевић у свом саопштењу.

„Није то политика коју СНСД води само у Лакташима. Успјели су да тај начин политике, као неки вирус, пренесу на све општине широм РС у којима су на власти. Наравно, добра инфраструктура у општини је битна, јер као таква утиче на много других фактора, али чињеница је да она грађанима неће платити рачуне за струју, воду итд... Већ годинама се два мјесеца пред изборе крпе рупе по асфалту, насипају макадамски путеви, постављају бандере и расвјета. Послије избора се заборави гдје се прије избора почело и наставља се опет пред следеће изборе. У међувремену се по питању запошљавања не ради ништа. Запошљавање људи ( мислим на оне који нису чланови владајуће партије), отварање нових радних мјеста или довођење страних инвеститора, није могуће, јер се налазимо у економској кризи, чује се из владајуће партије. То једноставно није истина. У тој кризи се налазаимо из разлога што се новац троши у пројекте који грађанима не могу пружити бољи и лагодни живот", истиче кандидат СДС-а за мјесто првог човјека Лакташа.

Перенчевић даље наводи у свом саопштењу „ Грађани Лакташа и Републике Српске овај начин политике морају зауставити. На првом мјесту мора бити отварање нових радних мјеста и борба око страних инвеститора. По том питању садашње руководство не ради ништа и увјерен сам да то неће ни у будућности. Јасно им је да не могу добити изборе, ако не уложе милионе у мазање очију грађана. Сад више није пет минута до дванаест, већ дванаест и пет."

Жељко Перенчевић

Кандидат СДС за начелника општине Лакташи


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account