13.08.2012 00:00

ПРЕДИЗБОРНИ СНСД АСФАЛТ

Предизборни СНСД асфалт измишљен је у Лакташима а појављује се данас у цијелој Републици Српској, изјавио је кандидата за првог човјека Лакташа Жељко Перенчевић (СДС).

ПЕРЕНЧЕВИЋ: „Овај популарни асфалт наноси се у веома танком слоју и никада дебљим од четири центиметра. Рок трајања: Док прођу избори. Извођачи радова: зна се. Служи у главном да превари бираче и у друге сврхе се не може користити. Вјерујем да грађани Републике Српске овај пут неће гласати за асфалт. Овај пут ће гласати за програме, нове и некорумпиране људе. За људе који су спремни да засучу рукаве и да раде."

СНСД никад није била странка која води политику конкретних ствари, пројеката и резултата, изјавио је Перенчевић. „Најлакше је у кампањи причати бајке људима који се сваки дан боре за живот и који су једноставно дуго времена били у ситуацији у којој им ништа друго није преостало него да вјерују. Српска демократска странка Лакташи овакав начин вођења кампање никад није користила и сматрам да је то добро. Коначно је народ препознао да је ово све била само празна прича функционера чији је једини циљ да на изборима преваре гласаче. Мој противкандидат и садашњи начелник Лакташа Милован Тополовић и његов страначки шеф Милорад Додик су нам на прошлим изборима обећавали Лакташе који ће личити на неке градове у Швајцарској. Нови мост преко Врбаса, сајамски центар у Трну, торањ са рестораном на 50 метара висине у центру Лакташа, најмодернији и најопремљенији дом здравља, индустријске зоне по мјесним заједницама, запосленост мању од 3% итд., народу су говорили са трибина. Ни једно једино обећање није испуњено. Од овог другог, познатог Лакташког бизнисмена Вукашина Војиновића (ДП), који се такође кандидовао за начелника Лакташа, чућемо вјероватно исту причу. Мислим да то народ једноставно неће више да прихвати, пошто зна да од тога неће бити ништа."

Општине у Републици Српској, па и моји Лакташи, могу да функционишу само тако што ће народ дати повјерење првом међу једнакима за начелника. То повјерење треба да добије неко, који неће трчати Предсједнику своје странке да се консултује за сваку ствар, јер онда то не може да функционише, рекао је Перенчевић. Према његовим рјечима, посао људи из СДС мора да буде конкретна политика, која ће резултирати конкретним стварима и која ће омогућити народу да живиу боље. Сигуран сам да се овај пут неће гласати за предизборни СНСД асфалт, наводи Перенчевић на крају свог саопштења.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account