13.07.2012 00:00

Предмет: Демант на изјаву предсједника СНСД-а објављену у дневном листу „Прес РС" од 13.07.2012.године

Поводом изјаве предсједника СНСД-а Милорада Додика, дату за дневни лист Прес а у којој се наводи да је Влада РС на Палама изградила Основну школу „Србија", зграду економског и правног факултета те тунел Станболчић.

Овом приликом подсјећамо господина Додика да је прећутао веома битне чињенице везане за учешће општине Пале у поменутим пројектима.

Наиме, општина Пале је учествовала у изградњи Основне школе „Србија" са милион марака, којима је ријешено конплетно вањско уређење, уз напомену да се још увјек чека изградња фискултурне сале чију су обавезу преузеле Владе Србије и Републике Српске.

Када су у питању зграде факултета, господин Додик би морао знати да је зграда Правног факултета завршена 2005.године, када он није био премијер а да је изградњу зграде Економског факултета општина Пале такође помогла са 250 000 КМ.

И на крају, највећа нестина у горе поменутој изјави јесте изградња тунела Стамболчић који још увјек није завршен а да се још увјек користи постојећи тунел који је изградила Аустроугарска прије сто година.

Због свега наведеног, Општински одбор СДС-а Пале поручује господину Милораду Додику да грађани Пала више вјерују својим очима него његовим нетачним изјавама, на шта ће се и сам увјерити 7. октобра када исти ти грађани казне СНСД и њихову већ познату полтику лажних обећања.

Информативна служба СДС-а Пале


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account