26.04.2012 00:00

Општински одбор Српске демократске странке Власеница оптужује актуелну власт СНСД да је одговорна за тешко стање у општини, која је до пропасти довела привредне субјекте и јавне установе и тиме учинила неподношљивим живот за грађане.

Власеница је већ два дана без воде, јер је "Водоводу" искључена електрична енергија због чега не могу да обезбиједе норамлно снабдијевање водом града.

Тешко стање је и у Дому здравља, гдје је такође искључена електрична енергија па су грађани остали и без оно мало услуга које је пружала та здравствена установа.

И Водоводу, у који је, према тврдњама власти уложено недавно близу три ипо милиона КМ, и Дому здравља је електрична енергија искључена због неодговорног понашања актуелне власти СНСД, који годинама нису измиривали дуговања за утрошену електричну енергију због чега данас испаштају грађани.

Послије свих ових случајаева, као и недавних дешавања у ШГ "Бирач", грађани Власенице се питају: - Каква их је ово катастрофа задесила, иако им је јасно да је све ово плод СНСД-ове власти .

Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account