08.07.2018 16:56
Бивши члан Српске радикалне странке, Демократске странке за Бању Луку и Крајину, Српске демократске странке и Партије демократског прогреса Никола Шпирић својевремено је свога данашњег страначког шефа Милорада Додика називао „Алијиним љиљаном“. Толико о Шпирићевој оданости и досљедности.
 
На недавном засједању Представничког дома ПС БиХ Шпирић се хвалио да је он продржавни човјек и да подржава све што је у интересу „ове земље“. Шпирић је најприје гласао за повећање акциза, а потом је био против њиховог смањивања. Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић 2005. године потписао је Закон о одбрани БиХ. Потом је у марту 2007. године БиХ потписала Споразум о размјени безбједносних информација са НАТО-ом по одлуци Савјета министара БиХ којим је предсједавао Никола Шпирић. Предсједавајући Савјета министара БиХ Никола Шпирић је 2008. године поново је потписао више докумената за интензивирање дијалога између БиХ и НАТО. Толико о Шпирићевом патриотизму.
 
Никола Шпирић је купио луксузни стан у Бечу, а потом је рекао да је тај стан купио од продаје књига. Никола Шпирић је кривотворио документацију Комисије за надзор над Обавјештајно-безбједносном агенцијом. Никола Шпирић је умијешан у „шећерну аферу“  која је државну касу оштетила за више од 60 милиона марака. Никола Шпирић је умијешан у аферу „Ауди“ којом је буџет државних институција оштећен за 86.667 КМ. Толико о Шпирићевом поштењу.
 
Послије свега наведеног треба поставити само једно једино питање: да ли данас ико може да вјерује ономе што каже Никола Шпирић?

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account