01.10.2012 00:00

Од када су припадници СНСД-а , бацали црну фарбу на наше билборде на аутопуту па потом славили успјешну акцију у ресторану „Кеј" који је у власништву бизнисмена блиског СНСД-у, предузели смо мјере да на вријеме маркирамо и уочимо све оне који се баве сличним , за нас непримјереним активностима.Исто се десило пре неколико дана на путу Лауш-Бронзани Мајдан на шта се представник локалног одбора и кандидат на листи СНСД-а извинио и регулисао штету.

Синоћ су на нашу жалост припадници ДП-а приликом организације скупа у кино сали Обилићево поступили слично уништавајући наш билборд код градског моста. Поносни смо што припадници и симпатизери СДС-а у Бањалуци искључиво промовишу свој програм Боља Бањалука и не баве се оваквим и сличним активностима.

Позивамо све партије на фер кампању, а грађане да упореде понашање свих партија, програме и биографије кандидата и изађу на изборе у што већем броју.

Поново напомињемо намјеру власти да грађанима згади изборе и малим изласком себи продуже мандат поред катастрофалних резултата.Опозиционе странке које умјесто да позивају на излазност - уништавају билборде колега из опозиције само насједају на политику СНСД-а учествујући у непримјереним активностима што суштински помаже власт СНСД-а ,против које се тобоже боре.

Шеф креативног тима

Бранислав Зељковић


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account