13.07.2023 12:42
Јуче је Градски одбор СДС Бијељина прославио и обиљежио крсну славу наше Српске демократске странке, као и 33.годишњицу постојања најстарије и државотворне странке.

"Срећан сам јер у нашем граду за посљедње двије године Српска демократска странка је доживјела прави препород, а вјерујем и знам да нас тек очекују успјеси и јачање.

Као повјереник Градског одбора СДС-а учинићу све да мотивишем људе да нам се придруже, да изаберемо најбоље и најквалитетније међу нама како би подигнуте главе, без кликера у џеповима и чистог образа могли да се сви заједно боримо за нашу Бијељину и бољу будућност наше дјеце", поручио је Љубиша Петровић, повјереник Градског одбора СДС Бијељина.

"Да нам Свети апостоли Петар и Павле обасјају пут, благодаре мудрост и подаре стрпљење! Живјела Република Српска, живјела Бијељина, живјела Српска демократска странка!", порука је градоначленика Бијељине Љубише Петровића.

Због солидарности са бројним пољопривредним произвођачима у  Бијељини који ових дана воде борбу са заразом афричке куге, свечаност обиљежавања Петровдана у Бијељини је протекла скромније него ранијих година искључиво уз црквену церемонију ломљења славског колача у цркви.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account