12.09.2023 16:39
Улагање у здрав живот и младост се увијек исплате! Данас смо у Теслићу отворили ново школско игралиште и два спортска терена у мјесној заједници Ђулићи, у којој живи највећи број дјеце на нашој општини. Основну школу у овом мјесту похађа преко 400 ученика, што нас све заједно посебно радује, изјавио је данас Милан Миличевић, предсједник СДС и начелник општине Теслић.
 
Он је истакао да је уложено много труда како би се овај пројекат реализовао.
 
„Са великом пажњом смо направили овај пројекат и финансирали га заједно са представницима Европске уније. О значају самог пројекта, али и озбиљности локалне управе као носиоца активности, говори и то да нас је посјетио господин Јохан Сатлер, шеф делегације ЕУ у БиХ. Као што увијек истичемо, наш рад се заснива на међусобној сарадњи и поштовању, те тако остајемо отворени за сарадњу са домаћим и међународним институцијама“, казао је Миличевић и додао:
 
„Симболичним извођењем 'првог ударца' на терену заједно са господином Сатлером, најавили смо наставак сарадње и још много заједничких пројеката широм општине Теслић, али и цијеле Републике Српске.“ 

 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account