10.03.2020 13:09
Општински одбор Актива жена Српске демократске странке Брчко синоћ је у свечаној сали „Двор“ организовао прославу Међунарнодног дана жена.

Чланице и гошће, њих око 200, испред ОО СДС Брчко поздравио је Младен Васић изразивши захвалност Активу жена који својим радом и енергијом даје допринос јачању општинске организације СДС Брчко, те је том приликом навео да су управо жене те које боље разумију стање у друштву и као такве могу првенствено кроз породицу, а онда и кроз дјеловање у друштвено политичким оквирима створити здравију и бољу заједницу.
 
„Битно је истаћи да је улога жена у нашем друштву од изузетног значаја и да жене морају више и снажније учествовати у животу нашег града али и шире. СДС ће и у наредном периоду наставити свијетлу борбу за равноправност, за већи друштвени активизам жена, те за пуну подршку жени у сваком погледу - како у друштву тако и у породици. Вјерујем да право вријеме жена тек долази и да ће у наредном периоду жена узети веће и јаче учешће у политичким дешавањима нашег града, те ћемо тако изградити боље, снажније и праведније друштво“, навео је Васић.
 
Чланицама и симпатизеркама Српске демократске странке обратила се и предсједница Актива жена Лидија Љубојевић, захваливши им се на присуству у великом броју.
 
„Жене су најбољи чувари породице, друштва и свих истинских вриједности и због тога желим да истакнем важност борбе против насиља над женама и говора мржње, те за њихову бољу заступљеност и видљивост у друштву“, навела је она.


 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account