15.05.2020 18:06
Прије годину дана општину Теслић су захватиле двије велике поплаве, а посебно приградска насеља и градско насеље Гај. Не имајући никаквог обзира према грађанима, одборници скупштинске већине предвођене СНСД-ом су 4 пута у мање од годину дана гласали против пројекта завршетка обалоутврда и против његовог финансирање уз бројне друге пројекте попут водовода за чечавски крај, завршетак канализације у приградским насељима, реконструкције градског моста и бројних других изазивајући милионску штету.
 
Упркос опструкцијама СНСД-а, Општинска управа под руководством начелника Милићевића успјела је до краја прошле 2019. године да заврши пројекат измјештања корита Мале у Велику Усору, чиме је скраћен и убрзан њен ток и заштићено од поплава насеље Гај.

 
Такође је земљаним утврдама уређено корито ријеке Велике Усоре од градског моста до Храст Потока, што ће допринијети заштити од поплава дијела града и насеља Стењак.
 
Наставак радова на изградњи потпуне заштите од поплава чека скупштинску већину коју неће предводити СНСД, а њиховим одборницима нека служи на част и образ њихова опструкција животно важних пројеката за Теслићане.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account