23.05.2020 12:11
Данас представљамо јавности способне и младе људе који ће донијети побједу СДС-у током локалних избора ове  године. Ова два човјека требају бити окосница будуће изборне кампање СДС-а и то Милан Алексић као кандидат СДС-а за начелника општине и Милан Петровић као кандидат за носиоца одборничке листе – истакао је Немања Васић, члан Предсједништва СДС.
 
Васић је казао да ће ове одлуке у наредном периоду потврдити органи СДС Прњавор али да он као члан Предсједништва СДС и остали старији чланови СДС чврсто стоје иза ових младих кандидата и биће им вјетар у леђа.
 
„Концепт који сам презентовао на Скупштини ОО СДС Прњавор данас се остварује. Послове предсједника ОО СДС Прњавор од данас преузима Милан Петровић, досадашњи замјеник предсједника а на његово мјесто предсједника Извршног одбора СДС долази Милан Алексић“ – истакао је Васић.
 
Милан Петровић, нови шеф прњаворског СДС-а захвалио се Васићу на повјерењу и подршци у процесу подмлађивања странке.
 
„Руководство Општинског одбора СДС Прњавор на челу досадашњим предсједником Немањом Васићем договорило је процес подмлађивања странке у Прњавору. Спремно и сложно дочекујемо локалне изборе и унијећемо енергију која ће довести до побједе – истакао је Милан Петровић, од синоћ први човјек прњаворског СДС-а.
 
Милан Алексић, нови предсједник Извршног одбора СДС Прњавор каже да са Петровићем данас преузима одговоран посао и сматра да имају знање, снагу и памет да унесу једну нову енергију у  СДС и да у рад странке уведу неке нове људе.
 
„Стојимо на располагању грађанима Прњавора и у наредном периоду презентоваћемо нашу визију Прњавора у будуности. Током пандемије ставили смо се на располагање надлежним у Прњавору. Оно што смо добили од општинске власти је био подсмјех и одбили су нашу помоћ“ – наглашава Алексић.
 
Алексић је критиковао локалну власт у Прњавору за лоше управљање крозом током пандемије.
 
„Како су они водили ову кризу најбоље знају грађани Прњавора из примјера организације рада карантина Слога, односа према нашим људима који раде у иностранству као и из односа према нашим приватницима“ – закључио је Алексић. 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account