05.01.2021 16:36
Чланице Актива жена СДС Бањалука данас су уручиле донацију јавној  кухињи "Оброк љубави" која дјелује у склопу Удружења "Мозаик пријатељства" у Бањалуци.
 
Из Актива жена СДС кажу да су се одлучиле на ову акцију у жељи да корисници ове јавне кухиње у вријеме предстојећих божићних празника осјете дио празничне атмосфере.
 
„Претходна година је била веома тешка и у оваквим временима наше друштво треба показати солидарност и пружити помоћи онима који је потребна“, казала је Младенка Доњак, предсједница Актива жена СДС Бањалука.
 
Она је истакла да је јавна кухиња "Оброк љубави" пружила огромну подршку великом броју становника Бањалуке онда када је она била најпотребнија.
 
 „У договору са представницима удружења "Мозаик пријатељства" смо осмислили начин како да чланице Актива жена СДС дају свој допринос како би корисници ове јавне кухиње  осјетили дио празничне атмосфере, па смо обезбједили донацију у колачима за празнични ручак које ће бити уприличен поводом Божића“, навела је Доњак.
 
Она је истакла да су се њиховој активности придружили и посланици СДС Иванка Марковић и Милан Радовић и предсједница Актива жена СДС Весна Адамовић.
 
Чланице Актива жена СДС су овом приликом пожељеле сретне божићне празнике свим грађанима Бањалуке уз наду да ће наредна година бити боља од претходне.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account