03.02.2021 11:42
Начелници Српске демократске странке одржали су састанак са представницима Градске организације СДС-а Добој и подржали активности ове организације пред поновљене изборе који ће се 21. фебруара одржати у Добоју.
 
На сједници Предсједништва СДС која је одржана раније донесена је одлука да на челу Изборног штаба за поновљене изборе у Добоју буде др Милан Радовић а да чланови штаба буду др Милан Миличевић, др Радо Савић, Дарко Бабаљ и Немања Васић.
 
„Императив морају бити законити и поштени избори и урадићемо све да спријечимо сваку врсту изборних махинација у Добоју. Изборна воља грађана Добоја мора да се испоштује и сигуран сам да ће грађани подржати наше кандидате и да ће СДС остварити запажене резултате“ – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС који је и шеф Изборног штаба за изборе у Добоју.
 
Предсједник Главног одбора СДС др Милан Миличевић је нагласио да ће искуства са референдума у Теслићу бити користан водич како зауставити изборну крађу у Добоју.
 
„Оно што је општинска организација СДС-а Теслић урадила на референдуму у Теслићу је прави путоказ како спријечити изборне преваре. Са задовољством ћу наша искуства подијелити са нашим политичким саборцима у Добоју“ – појаснио је Миличевић.  
 
Замјеник предсједника СДС Радо Савић је казао да градска организација СДС Добој има подршку свих начелника општина из реда Српске демократске странке и да ће њихова искуства и знања бити веома корисна у спречавању крађе.
 
„Са нама су данас начелници из Источне Илиџе, Источног Старог Града, Брода, Модриче, Теслића. Подршку ће упутити и остали начелници општина из цијеле Републике Српске. СДС ће успјети заједничким снагама да спријечи изборну превару у Добоју и изборна воља народа у Добоју ће побиједити“ – закључио је Савић.
 
Повјереник ГО СДС Добој и нослилац одборничке листе Раде Јанковић захвалио се гостима на посјети и истакао да је њихова подршка драгоцјена. 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account