17.02.2021 20:32
Грађани Добоја ће на поновљеним изборима у недељу имати прилику да казне оне који су их преварили и који желе и даље да краду будућност овог града и Републике Српске, изјавио је вечерас у Костајници код Добоја Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у НСРС.
 
Увјерен сам, поручио  је Станић, да подмукле и прљаве ствари као што је издаја морају кад тад бити кажњене.
 
 „Позивам грађане Добоја да изласком на изборе покажу Сањи  Вулић да Добој  више није њен град  и да казне и остале који су их преварили“, рекао је Станић.
 
Он каже да се са људима који краду и отимају ни Добој, ни Република Српска, не могу надати свјетлој будућности.
 
„Добој мора напредовати, а умјесто тога он је сада економски мртав град. Противник сам да народ одлази одавде и морамо поручити овима на власти да је српски народ издржао и побиједио многе окупаторе и да ће тако и њих побиједити“, истакао је Станић.

 
Зоран Видић, начелник Брода, каже да се на изборима 21. фебруара грађани неће само опредјељивати  између странка и њихових кандидата, него између онога шта је морално, а шта неморално.
 
„Оно што се десило на изборима који су поништени није само крађа то је срамота за српски народ и род. Сви смо на тесту, не само СДС, него читава Република Српска, јер су поновљени избори у Добоју прерасли локални карактер“, поручио  је Видић
 
Он је изразио  задовољство што сада има јако пуно људи који неће дозволити да у Добоју неко поново украде изборну вољу народа.
 
Видић је позвао грађане да не устукну пред уцјенама и покушајима застрашивања којима се служи актуелна власт.
 
„Страх се мора превазићи и како би сваки човјек могао слободно и својом вољом искористити своје бирачко право“, казао је Видић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account