19.02.2021 11:22
Режим, који већ уздрман, је у великом страху од поновљених избора у Добоју, је су фер и поштени избори оно чега се у СНСД-у највише боје, изјавио је Милан Миличевић, предсједник Главног одбора СДС на скупу у Великој Буковици код Добоја.
 
Миличевић каже да је страх, који је режиму био једно од главних оружја за опстанак на власти, и у Добоју побјеђен.
 
„Побједе опозиционих кандидата у Бањалуци и Бијељини су уздрмале режим. Оно што се буде десило 21. фебруара у Добоју може значити прекретницу у Републици Српској и тога се боји Милорад Додик, предсједник СНСД“, наводи Миличевић.
 
Он каже да се код грађана пробудила нада да се ствари могу промијенити на боље.
 
„Притисак, силу и новац, који су главно оружје власти, је надјачао талас незадовољства и нада у боље сутра“, рекао је Миличевић.
 
Замјеник предсједника СДС Милан Радовић је поручио да ће изборна воља грађана Добоја бити сачувана и да ће велика побједа опозиције бити када се докаже да су избори одржани  15. новембра били покрадени.
 
„Фер и поштени избори је оно чега се Додик боји, јер је његово природно станиште куповина посланика, мијењање врећа са гласачким листићима, чињење гласова неважећим“, рекао је Радовић.
 
Он каже да је недопустиво да градске власти у Добоју праве огромна задужења, а да нема отварања нових радних мјеста.

 
„У окружењу видимо да се отварају фабрике и привлаче инвестиције, а тога у Добоју нема. Разлог томе је што се не размишља о народу и зато што власт није створила амбијент за улагања“, казао је Радовић.
 
Кандидат СДС за градоначелника Добоја Цвијан Филиповић каже да људи који сада чине власт у Добоју више ни сами не знају шта раде.
 
„До јуче су се тукли и свађали са СНСД-ом, сада су у међусобним обрачунима. Градом умјесто градоначелника Бориса Јеринића управља Сања Вулић.  За све то вријеме једино што су урадили је да су правили нова задужења“, казао је он.
 
Филиповић је истакао да је он једини кандидат опозиције за градоначелника и да  то никао не може бити кандидат Социјалистичке партије за ту функцију Срђан Тодоровић који је константно у власти са СНСД-ом.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account