20.08.2022 11:06
Побједа на изборима у октобру не значи побједу у борби за власт, него побједу за спас Републике Српске, поручено је синоћ у Чечави код Теслића, гдје је Општински одбор СДС организовао прославу 32 године оснивања СДС у Теслићу. 
 
Предсједник СДС Мирко Шаровић је истакао да је оснивање СДС у Теслићу, који је један од најјачих одбора странке, важан тренутак који заслужује посебно мјесто у историји СДС и историји цијеле Републике Српске.
 
„Ми смо прије 32 година основали странку, а након тога Републику Српску. Многи људи који су у томе дали огроман допринос били су на овом мјесту те 1990. године. Међу њима је тада био и свештеник и народни посланик Савко Кнежевић, чији говор који је прије 32 године овде одржао поново слушамо вечерас и присјећамо се његових великих ријечи и добрих дјела“, казао је Шаровић. 
 
Милан Миличевић, начелник Теслића и предсједник Главног Одбора СДС, је поручио да је неопходно створити амбијент у коме ће људи имати мотив да остану и живе у просперитетној Републици Српској.
 
„Ови људи који су данас овде и ми са њима ћемо радити и радимо сваког дана 24 сата да дамо свој максималан допринос побједи. Ово је вријеме и да се присјетимо ријечи нашег великог првака Саве Кнежевића који је 1990. на овом мјесту рекао да je основна људска слобода потиче од економске слободе и да без тога она и не може да постоји“, казао је Миличевић и истакао да та мисао никада није била актуелније него данас.
 
Миличевић је поручио да је дошло вријеме да се у Републици Српској поново направи велики херојски чин, а то је побједа на изборима у октобру.
 
„Та побједа уствари не значи побједу за власт, него побједу за спас Републике Српске“, поручио је Миличевић.


 
Јелена Тривић, потпредсједник ПДП, је присутнима поручила да је Република Српска наш завјет за будућност.
 
„Свима нама који се бавимо политичким животом је обавеза за будућност да се са одговорношћу односимо према ономе што је створено и да на тај начин дамо свој допринос ономе што сви желимо,  а то је да Република Српска буде поносна и вјечна“, казала је Тривићева.
 
Милан Касаповић, предсједник Општинског одбора СДС Теслић, је поручио са поносом може рећи да је СДС и након 30 година на подручју Теслића најјача политичка странка.

 „И поред свих бројних искушења и притиска који су били пред нама остали смо снажни и јединствени. Данашњи скуп у Чечави на Преображење Господње  говори да смо ми ту припремљени и спремни за изборе и да као и до сада очекујемо пуну подршку грађана и побједу на свим нивоима власти“, поручио је Касаповић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account