02.09.2022 14:37
Пред нама је важан тренутак у коме точак историје треба да крене другим путем, у коме се нећемо кретати уназад, него напријед, поручио је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.
 
Он је на великој конвенцији СДС у Бијељини, којом је странка данас започела изборну кампању, казао да Република Српска мора бити боље мјесто за живот њеног народа.
 
„За СДС је Република Српска изнад свега, али ми исто тако сматрамо су економија и развој једина шанса и најбоља прилика да се у овој земљи живи боље. Увјерен сам да ћемо увјерити грађане, јавност и наше бираче  да је оно што нуди СДС и опозиција много боље од овог што сада имамо у овој земљи и да је СДС оно најбоље што могу да изаберу“, истакао је Шаровић.
 
Он је поручио да је дошло вријеме да се Република Српска ослободи ненародне власти.


„ Улазимо у ове изборе са великим оптимизмом. Вјерујем да ћемо искористити овај мјесеца дана да представимо свој програм, да однесемо историјску побједу и окончамо 16 годишњу владавину СНСД-а и његових сателита“, казао је Шаровић.
 
„У ову изборну кампању и у народну побједу крећемо из бастиона СДС Бијељине чији су становници 2020. године показали шта је одлучност и карактер“, поручио је  Љубиша Петровић, носилац листе СДС за Народну скупштину из ИЈ6. 
 
„Заједно са народом који је створио Републику Српску под окриљем СДС и његовом  државотворном политиком и са бригом о сваком човјеку који живи унутар Српске СДС и даље служи нашој Републици Српској и њеном народу“, казао је Петровић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account