09.09.2022 11:31
Ови избори су кључни за опстанак Републике Српске и њеног народа и увјерена сам да ће грађани на њима изабрати људе који су способни да донесу просперитет и побољшање услова живота за сваког човјека у Српској.
 
 Поручила је ово Маја Драгојевић- Стојић, члан Предсједништва СДС, у Приједору приликом обраћању на конвенцији Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и Листе за правду и ред Небојша Вукановић.
 
Драгојевић- Стојић, која је и предсједник Градске организације СДС Приједор, је поручила да број присутних на овом скупу јасно показује да Приједорчани подржавају идеје које нуди опозиције.
 
„Ми се надамо оздрављењу Републике Српске, њеном просперитету. Нашем становништву треба пружити много боље услове живота и то је оно што ми нудимо.  Програм који је СДС понудила има рјешења за кључне проблеме из свих области друштва“, истакла је Драгојевић- Стојић.
 
Говорећи о стању у здравству Републике Српске, поручила је да, предстоји много посла да се оно дигне на здраве ноге.
 
„Видимо да здравство Републике Српске граца у дуговима, да су услови у којима здравствени радници раде лоши. Наши пацијенти морају имати квалитетније лијечење и то ће бити приоритет“, поручила је Драгојевић- Стојић.


 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account