20.09.2016 00:00

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

1. Предсједник Српске демокарстке странке Младен Босић присуствоваће сутра, 21. септембра, централном изборном скупу СДС у Челинцу, који ће бити одржан у спортској дворани с почетком у 18:30  часова.

3.Кандидати за одборнике Градске организације Српске демократске странке Бања Лука и кандидат за  СзП Бања Лука Драган Чавић присуствоваће сутра, 21. септембра,  изборној трибини СДС на Старчевици (плато преко пута Ребровачке цркве) која почиње у 18:00 часова.

4.Кандидат СДС за начелника Фоча Миливоје Достић присуствоваће сутра, 21. септембра, скуоу пензионера, који ће бити одржан у тржном центру „Бартула“у Фочи с почетком у 13:00 часова.     

Коалиција СДС-СРС РС

1.Коалиција СДС-СРС РС – централни изборни скуп сутра, 21. Септембра, у спортској дворани у Котор Вароши с почетком у 20;00 часова. Изборном скупу ће присуствовати и предсједник СДС Младен Босић.

СзП

1.Кандидат СзП Кнежево Милан Комљеновић присуствоваће сутра, 21. септембра, централној изборној трибини која ће бити одржана у Кнежеву код локала „Тераса“  с почетком у 16:00 часова. Скупу ће присуствовати и предсједник СДС Младен Босић.

2.Кандидат СзП Лопаре Радо Савић присуствоваће сутра, 21. септембра, слави цркве у Мачковцу с почетком у 10:30 часова.

3.Кандидат СзП Бијељина Мићо Мићић присуствоваће сутра, 21. септембра, предизборној трибини  у Горњем Црњелову у Дому културе с почетком у 21:00 часова.  

 

4. Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Приједора Душан Берић одржаће састанак са представницима младих града Приједора и кандидатима за одборнике странака СзП из реда омладине, сутра 21.09.2016.године у 12 часова у просторијама Српске демократске странке (ул. Б. Нушића 1).

 Тема: Међународни дан мира – изградња мира и толеранције у граду Приједору.

 

ГИШ


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account