23.03.2018 09:18
Подјела на патриоте и издајнике је класичан метод којим СНСД-е покушава да завади Србе у Републици Српској како би лакше владао, рекао је министар безбједности у СМ БиХ Драган Мектић гостујући у емисији „Пулс“ БН телевизије.
 
Министар безбједности у СМ БиХ Драган Мектић тврди да нема оперативне надлежности да саставља било какве спискове са именима људи и удружења која су потенцијална пријетња у БиХ.
 
„Све приче о извјештају су плод нечије маште. Иста ствар се десила и када је помињан Харадинај. Одговорно тврдим да је Шемсо Мехмедовић, посланик у државном Парламенту је након што је прочитао тај извјештај и то препричао једном новинару“, рекао је Мектић.
 
Мектић наводи да не ради ни по чијим налозима и да није уцијењен.
 
„Не може мене нико да уцијени. Ја сам такав човјек. Додик каже да радим по налогу страних служби, Ћеранић и братија Галијашевић кажу да радим по налогу Бакира Изетбеговића. Поручујем им да је мој налог моја савјест.“
 
Он увјерава да ради против криминала и корупције, а не против Републике Српске.
 
“За разлику од ових такозваних патриота, ја сам себе уградио у Републику Српску. Њих није било ту када се Српска стварала. И сутра сам спреман да исто урадим за Српску, али нисам спреман да то урадим за ове лопове. Када кажем да је Додик лопов они кажу да ја радим против Републике Српске”, објашњава министар безбједности у СМ БиХ.
 
Истовремено, наставља се политичка и економска изолација Српске.
 
“Зашто је наш предсједник на црној листи? Многима сам говорио да дођу у Бањалуку и Српску и да имамо потенцијал за улагања, али то не може јер је предсједник својом политичком причом искључио те људе”, наводи Мектић.
 
Грађани су понижени и потлачени, каже Мектић и подвлачи да долази вријеме раскринкавања и конфискације имовине стечене криминалом у корист грађана.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account