02.06.2023 12:00
Поштовани грађани,
 
Прије 10 дана сам из моје Бијељине заједно са својим сарадницима кренуо сам у марш части за оздрављење Републике Српске према Бањалуци. Након 10 дана и пређених више од 220 километара у суботу, 3. јуна завршавамо своју мисију доласком у Бањалуку.
 
Током протеклих 10 дана на улицама и трговима на путу нашег марша части за оздрављење Републике Српске сусретали су нас многи грађани говорећи нам о својим проблемима и бригама. Искуства и животне приче људи које сам упознао на маршу части, учинили су да спознам да је наша часна шетња била са мисијом и наши захтјеву су управо вапај народа Републике Српске да жели да живи у праведнијој и бољој Републици Српској.
 
У Бањалуку стижем са захтјевима који су захјеви не само грађана Бијељини већ потреба свих грађана Српске. Народ Бијељине и Републике Српске тражи:
-        Равноправно и континуирано улагање у сваку општину и град у Републици Српској,
-        Смјену корумпираних директора и распуштање Скупштине града Бијељина,
-        Републику Српску без криминала и корупције,
-        Републику Српску здраве омладине и сигурне будућности,
-        Републику Српску правих вриједности,
-        Републику Српску за СВЕ.
 
Своје захтјеве ћу обнародовати у суботу, 3. јуна 2023. године на Тргу Крајина у Бањалуци а захтјеве према властима Републике Српске  предаћу у понедјељак у Влади Републике Српске.
 
Стога, позивам Вас да ми се придружите на Тргу Крајине, сутра од 18 часова када моји сарадници и ја стижемо у Бањалуку. Будите дио нашег часног марша за оздрављење Републике Српске. Нека живи Бијељина, нека живи Република Српска.
 
 
                                                                         Др Љубиша Петровић                        
                                                                                                     Градоначелник Бијељине            

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account