28.03.2024 14:44
 
Српска демократска странка 2006. године, а почев од 2004. године била је у веома тешкој ситуацији суочена са санкцијама, тада смо жртвовали себе за Српску. Не вјерујем да сте ви спремни да жртвујете себе за Српску", казао је предсједник СДС Милан Миличевић, током обраћања у Скупштини Српске.
 
"Што се тиче Српске демократске странке, јединство никада није доведено у питање, али не можемо бити јединствени по питању криминала, корупције на највишем нивоу", казао је Миличевић и додао:
 
"Неки који су се представљали као велики реформисти су били мотори тзв, реформи а уствари су прихватали наметање закона"
 
СДС, истиче Миличевић, никада није прихватала нити стајала иза таквих наметања.
 
"Ово што ви радите је неодговорно, због тога имамо ову тачку данас. Ви сте нас са свим полугама моћи довели у дубоку кризу, то је тако", истакао је Миличевић и додао:
 
„Српска демократска странка је увијек играо једну утакмицу а то је утакмица за Републику Српску. Ваша власт нас је довела у кризу и моралну и економску и демографску. Ако је у институцијама криминал и корупција, наравно да ће грађани бити несигурни. Народна скупштина Републике Српске не смије бити позорница за Ваше јефтине политичке представе, већ мора да буде институција од интегритета.“
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account