17.09.2023 14:35
Српска демократска странка је снажан фактор окупљања свих опозиционих партија у Републици Српској што није лако након протеклих општих избора на којима смо поражени. Након пораза  увијек је много незадовољних, наводи Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.
 
Он је изразио увјерење да ће, без обзира на међусобне различитости, опозиционе странке заједно бити на задатку промјенe лоше власт.
 
„Мислим да смо на добром путу, без обзира на различитости у размишљанима и начинима вођења политичке борбе. Имамо исти циљ, а то је промјена лоше власти у Републици Српској. Надам се да ће и остале опозиционе партије, али и сви остали који слично размишљају бити  заједно са СДС као највећом опозиционом партијом, на задатку промјене власти, али ће наравно бити потребно много више од тога да би смо побиједили“, нагласио је предсједник СДС.
 
Свакодневно смо, додаје Миличевић, у разговору и комуникацијама да заједнички наступимо на локалним изборима и да се направи јасан план око тога.
 
„Тамо гдје процијенимо да је неко из опозиције или појединачно најјачи и најснажнији тај ће бити кандидат. Наравно да је ту СДС, обзиром на свој капацитет власти у 15 локалних заједница, најснажнија политичка снага и да ће у већини локалних заједница имати своје кандидате“, казао је Миличевић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account