08.10.2023 16:02
Главни одбор Српске демократске странке конститутивном сједницом у Бањалуци је започео свој четверогодишњи мандат. Јовица Радуловић, начелник општине Модрича изабран је вољом чланова Главног одбора СДС за предсједника Главног одбора СДС.  Такође, Главни одбор СДС изабрао је Мају Драгојевић-Стојић, Желимира Нешковића и Огњена Бодирогу за потпредсједнике Српске демократске странке.
 
„СДС је данас показао изузетно висок степен демократије у процесу доношења одлука. Поносан сам на то. Још једном се показало да је процес бирања на функције у Српској демократској странци апсолутно демократичан“, поручио је Миличевић, честитајући избор новом предсједнику Главног одбора СДС и троје потпредсједника СДС које је Главни одбор данас бирао.
 
„У наредним данима нам следује реализација статутарног прва предсједника СДС да у Предсједништво именује још 8 чланова што ћу и учинити чиме ће Предсједништво СДС бити комплетирано“, појаснио је Миличевић израживши задовољство што је процес избора успјешно завршен.

 
Јовица Радуловић, новоизабрани предсједник Главног одбора СДС захвалио се на подршци Главног одбору СДС.
 
„Врло брзо имаћемо нову сједницу Главног одбора гдје ћемо потврдити комплетирано Предсједништво СДС и радити на провођењу данас дефинисаних политика Српске демократске странке“, поручио је Радуловић-
 
Јовица Радуловић је рођен 04.01.1983. године.  Дипломирао на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци, на којем је стекао звање дипломираног правника. До 2015. године запослен у Адвокатској канцеларији „Радуловић“ у Модричи. Правосудни испит положио у Сарајеву, пред Комисијом Министарства правде Босне и Херцеговине.  У мандату 2015. – 2019. године обављао функцију шефа Кабинета / савјетника замјеника министра цивилних послова у Савјету министара Босне и Херцеговине.  За одборника у Скупштини општине Модрича биран је у два мандата, 2012.-2016. и 2016.-2020. године. По занимању је адвокат, запослен у властитој адвокатској канцеларији. Ожењен и отац троје дјеце.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account