13.10.2023 14:20
Свако цјепкање опозиције је штетно и служи искључиво овој власти, а Српска демократска странка и ја као њен предсједник, ћемо учинити све да окупимо странке опозиције за један сто. Још увијек сматрам да то није узалудно и да СДС то може, али за то је потребна воља осталих партија које дјелују опозиционо, поручио је Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.
 
Миличевић је рекао да постоје анимозитет унутар осталих странака опозиције у Републици Спрској али и истакао да он и Српска демократска странка имају добре односе са свим истакнутим члановима опозиције ма којој партији припадали.
 
„Као предсједник највеће опозиционе партије у Републици Српској имам обавезу да цијелу опозицију, односно њене предсједнике окупимо, да се договарамо и да покушамо на локалним изборима  ићи заједно у највећем броју градова и општина у Републици Српској. То ће бити и припрема за нешто много веће што нас чека 2026. године на општим изборима“, нагласио је Миличевић.
 
Он поручује да ће истрајати на том задатку док год буде могућности за постизање договора, али и да нема намјеру да то ради узалудно.
 
„Они међусобно а и на различитим нивоима имају веома лошу или и уопште немају комуникацију, али и даље ћу бити упоран у томе да Српска демократска странка остане тај фактор окупљања, али наравно, до неке границе могућег. Оног момента када видим да моја енергија коју улажем у то спајање људи из опозиције не даје резултате  посветићу се само оном што је мој приоритетни задатак. А то је Српска демократска странка, и свакако, промјена ове власти и стварање бољег живота у Републици Српској“, нагласио је Миличевић.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account