22.10.2023 19:12
Свима је јасно да су политичка корупција и новац из чудних извора и сиве зоне кориштени за куповину не само посланика, него и одборника на разним локалним нивоима, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.
 
“Одакле тај новац потиче и ко га је коме давао немам тачне податке и не бих желио да нагађам. Ради се о политичкој корупцији најтежег степена, на основу које су преласком посланика и одборника формиране власти које воде локалне заједнице и читаву Републику Српску”, појаснио је предсједник СДС.
 
Он каже да нема сумње да су то радили људи из СНСД-а и владајућих партија.
 
“Ко је то радио директно и чији је то новац био, ствар је истраге која би тиме озбиљно требало да се забави. Ми смо у Теслићу подносили кривичне пријаве поводом прелазака одборника и њихове куповине, али те истраге никад нису доведене до краја нити смо добили повратну информацију да ли су оне озбиљно вођене”, рекао је Миличевић.
 
Он подсјећа да ако се вратимо још више година уназад, чувена афера “два папка” свела се на то да се процесуира и истражује онај ко је наводно неовлаштено снимао, а не онај ко је куповао и продавао посланике те да се ради о апсурдима овог времена.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account