08.11.2023 11:07
Борачкој организацији, нашим храбрим борцима, посебно оним који су дали дио себе за Републику Српску и породицама оних који су дали свој живот за будућност и слободу нашег народа, желим срећну крсну славу Светог великомученика Димитрија – Митровдан.
 
Саборност српског народа с краја двадесетог вијека, политичка визија првака Српске демократске странке, организација Војске Републике Српске и посебно храброст наших војника извојевали су највећу побједу српском народу у двадесетом вијеку, а то је стварање Републике Српске.
 
Дужност свих нас који дјелујемо јавно, а посебно оних који су задужени да се боре за права бораца и чувају сјећања тог периода кроз Борачку организацију Републике Српске је да сачувамо достојанство оних који су с пушком у руци одбранили право на постојање Републике Српске.
 
Морамо учинити све да се статус борца цијени и поштује, да наши борци и њихове породице добију своја права,  могућност да раде, да се лијече и да у својој Републици Српској коју су стварали коначно живе нормално.
 
Посебне честитке упућујем мојим храбрим саборцима из Теслићке бригаде са којима сам од првог до посљедњег ратног дана дијелио судбину тог тешког времена. Само они који су и сами били борци могу схватити њихове потребе и цијенити жртву коју су поднијели.
 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account