16.11.2023 18:09
Предсједник Српске демократске странке Милан Миличевић састао се данас са господином Ји Пингом, амбасадором Кине у БиХ и том приликом са њим разговараo о унапређењу билатералних односа двије земље, као и о пројектима које би жељели заједно имплементирати.
 
“Част која нам је указана његовим доласком у Теслић је показатељ да радимо исправно и вриједно, те да се наш рад цијени и препознаје широм свијета. Кина је један од најзначајнијих партнера нашим компанијама као што је   фирму ‘Белгранд’ која се бави производњом и дистрибуцијом ЛЕД панела у преко 50 земаља свијета. Ову прилику сам искористио да додатно унаприједимо сарадњу ‘Белгранд-а’ и НР Кине”, поручио је Миличевић.
 
Он је казао да улагањем у економију и туризам радимо на развоју Републике Српске.
 
“Амбасадор Кине имао је прилику и да обиђемо један од бисера туризма Теслића, пећину Растуша. Добили смо чврсто обећање да ће радити на промоцији наше туристичке понуде у Кини. Све што радимо, у циљу је развоје Републике Српске! Мој задатак је да овакве прилике искористим за промоцију свих оних вриједности и начина рада који желимо пренијети из наше праксе на цијелу Републику!”, закључио је Миличевић.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account