18.11.2023 13:55
Додиков очајни и примитивни напад на новинарку Н1 телевизије Снежану Митровић говори о карактеру његове личности који је одавно познат цјелокупној јавности Републике Српске, рекао је Вукота Говедарица, шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске.
 
Он каже да не треба заборавити да је Додика и јавност Србије имала прилику видјети у посебним издањима.
 
„Наравно, таквом карактеру треба додати очигледно  ментално  стање  које он не може контролисати. Овакве непримјерене иступе разуман човјек не може другачије образложити“, наглашава Говедарица.
 
Он каже да, на жалост, ове или сличне појаве у друштву дефинишу сасвим нов стил понашања који има за циљ да разори највеће цивилизацијско достигнуће које се зове култура дијалога.
 
„Вриједи ли поставити питање да ли ово народ види и да ли прихвата овакав начин комуникације у нашој друштвеној заједници? Нормалан човјек не може замислити како тај простак урла и иживљава се лијечећи своје страхове над једном, колико сам ја упознат, итекако примјерном особом“, наводи он.
 
Говедарица је казао да забрињава што су овакви Додикови поступци постали све учесталији и упитао како могу високи дужносници који не могу да владају самим собом управљати државом?
 
„Позвати Додика на извињење је Сизифов посао али га ипак треба позвати на преиспитивање. Са друге стране, личност као што је Снежана Митровић и достојанственост коју је показала треба поздравити и охрабрити а њен професионализам нека оцјењују грађани“, поручио је Говедарица.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account