17.03.2024 08:26
Актив жена Општинског одбора Српске демократске странке Котор Варош прославио је 15.03.2023. године у ведром расположењу Међународни дан жена. Прослави у ресторану “Центар” Ободник су поред чланица СДС-а из Котор Вароша присуствовале гошће из Бања Луке Весна Адамовић предсједница АЖ СДС у претходном мандату  и Мара Двизац предсједница АЖ СДС Бања Лука, предсједник ОО Српске демократске странке Котор Варош Младен Тривуновић, народни посланик Недељко Гламочак и одборници и функционери СДС-а Котор Варош.

"Одзив и број присутних жена вечерас потврђује да је Актив жена Српске демократске странке најорганизованији актив у општини Котор Варош те да спремно улазимо у предстојеће локалне изборе као најјача странка" - изјавила је предсједница Актива жена СДС-а Биљана Лукић која се овом приликом захвалила на подршци која је стигла из Актива жена Бања Лука.


"Следеће дружење заказујемо у октобру када ћемо прославити побједу Српске демократске странке у Котор Варошу али и широм Републике Српске" - поручила је Биљана Лукић.

Предсједник општинског одбора СДС-а Котор Варош Младен Тривуновић је уз симболичну подјелу ружа честитао свим припадницама љепшег пола Празник жена уз жеље да им сваки дан буде празник.
Чланице Актива жена СДС-а Котор Варош су претходних дана посјетиле жене из мјесних заједница како би им уручиле пригодне поклоне који су обезбијеђени уз помоћ функционера ове странке.

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create AccountLog In Your Account