25.06.2023 19:04
Лидер СНСД-а Милорад Додик својим вулгарним и безобразним понашањем данас на Дугој њиви код Модриче, гдје се обиљежавала годишњица пробијања коридора живота, показао је поново да је недоличан позиције предсједника Републике Српске.
 
Први пут од како се обиљежава пробој Коридора, дакле први пут у 30 година, протокол предсједника Републике Српске није дозволио начелнику општине Модрича, на чијој територији се налази јуначка Дуга њива, да се обрати присутнима само зато што је начелник Модриче Јовица Радуловић функционер СДС-а.
 
Додик је затим са говорнице са којој су данас требале да иду поруке јединства и сјећања на жртве војника који су своје животе положили да би Република Српска постојала, вријеђао опозицију, називајући је издајничком, тврдио да сарађују са странцима и желе лоше Републици Српској док само тобоже он и Жељка Цвијановић гарантују стабилност Републике Српске.
 
Бахатост Милорада Додика била је видљива и у личном опхођењу према начелницима Српске демократске странке Јовици Радуловићу који је био и домаћин на Дугој њиви али и према Љубиши Петровићу и Ђорђу Милићевићу.
 
Додику поручујемо да је Дуга њива последње мјесто гдје смије да доказује своју бахатост и патриотизам јер док су те 1992. године српски синови жртвовали своје животе да би се успоставили коридор живота, Додик је био у некој дебелој залеђини, заокупљен трговином акцизних производа или играјући кошарку у Србији.
 
Господине Додик, патриотизам се 1992. године доказивао на Дугој њиви а ваше одсуство из било које битке последњег одбрамбено-отаџбинског рата довољно говори о вашој храбрости. 


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account