04.03.2024 15:53
У препуној сали у Глоговици одржана је јавна трибина „Разговор и дружење са СДС-ом на Вучијаку“ у организацији градског одбора ове странке.
 
„Разговарали смо са Вучијачанима о свим актуелним темама, проблемима и могућим рјешењима. Представили смо идеје и програмске циљеве Српске демократске странке у Добоју, те нашли заједнички језик на свим темама“, саопштено је из СДС-а.
 
Из Градског одбора СДС Добој су поручили да је снага у народу, а да је то Вучијак овим скупом и показао.
 
Политика и политичари морају служити људима и слушати њихов глас – то је једини исправан приступ. Ова структура СДС-а у Добоју се води јасним принципом – уз народ и са народом се боримо против свих негативних појава и заједнички корачамо ка истинским и коријенитим промјенама, како у Добоју, тако и у цијелој Републици Српској“ наводе из Градског одбора СДС Добој и додају:
 
„Мјесецима је главна тема на Вучијаку одлука градских власти да продају земљиште на локалитету познатијем као Црквено брдо чему се овдашње становништво оштро успротивило, а градска власт предвођена СНСД-ом претрпила оштре критике становника села на Вучијаку, а један од састанака са незадовољним Вучијачанима градоначелник Добоја Борис Јеринић и његов замјеник Славко Ковачевић су морали и напустити, о чему смо већ писали.“


 
Из добојског СДС-а су поручили да чврсто стоје уз одлуку народа Вучијака да се продаја земље не допусти и понудили сваку врсту помоћи у борби за одбрану поменуте земље.
 
„Ако је одлука људи који живе на Вучијаку да се земља не прода, онда то власт не смије урадити ни по коју цијену. Та земља припада Вучијачанима, а не људима који сједе у општинским канцеларијама и скупштинским клупама и они немају право одузети вучијачку земљу од становника Вучијака“, истичу у СДС Добој.
 
Разговору са Вучијачанима су између осталих присуствовали предсједник Градског одбора Српске демократске странке Добој Стефан Гаврић, те чланови Предсједништва и Градског одбора Славица Марковић, Марко Томић, Слободан Божановић, Дејан Нешић, Стефан Живковић, Синиша Мићић, Раде Јанковић, Драгић Ружојчић и Винко Брестовац.

 

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account