16.03.2016 00:00

Српска демократска странка сматра да су хистерични напади Милорада Додика најбоља потврда исправности политике коју воде органи странке на тражењу одговорности због високог степена криминала и економске биједе у коју је Додикова власт довела Републику Српску.

Прави разлог Додиковог хистерисања у јавности је посљедица све веће подршке народа политици Српске демократске странке на челу са предсједником Младеном Босићем и Додиковог страха да ће се успоставити правна држава у којој ће одговарати сви они који су опљачкали и нанијели штету Републици Српској и њеним грађанима.

СДС је дирнута наводном бригом и пажњом коју Милорад Додик и поред свих својих проблема све више показује за Српску демократску странку. Додикова наводна душебрижност није ништа друго него очајнички покушај скретања пажње с потпуног пораза његове политике на свим могућим пољима.

Додик избјегава да говори о упропаштеној економији, политичком фијаску који је доживио одустајући од референдума, зашто нема "малог и великог" руског, као ни америчког кредита за које је гарантовао да ће доћи. Додик не види шаторе дјеце погинулих бораца и обесправљених грађана који седмицама штрајкују глађу. Од Додика се не може чути, као ни од јавних медија под његовом контролом, зашто су пропале банке и зашто је његова власт дозволила нелегално извлачење милијарду марака из Републике Српске. али би зато радо уређивао односе у Српској демократској странци.

Умјесто да као предсједник Републике Српске одражава јединство грађана , Додик политиком завађања и блаћења свега што није под његовом контролом покушава да заустави суноврат СНСД и његове промашене политике.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account