29.02.2016 00:00

Одбор Српске демократске странке за рад и борачко инвалидску заштиту ће предузети активности које ће зауставити даље социјално, али и сваког другог пропадање становништва, посебно борачких категорија, које су најзаслужније за стварање Републике Српске.

Ово је поручено с конститутивне сједнице Одбора, одржане данас у Бања Луци, чиме су се стекли услови за дјеловање овог Одбора у складу са политиком и принципима странке.

Предсједник Одбора је Борислав Бојић, потпредсједник СДС-а, а изабрани су и секретар и два потпредједавајућа овог тијела.

Чланови Одбора су на сједници констатовали низ проблема са којима се сусреће најшири слој становништва у Републици Српској - борци, РВИ, чланови породица погинулих бораца, радници, пензионери, односно највећи број становника који су за десет година режима СНСД-а и његових сателита у највећем броју доведени на руб егзистенције.

Одбор СДС-а за рад и борачко инвалидску заштиту сматра да треба предузети активности у циљу заустављања даљег раслојавања и пропадања становништва, посебно борачких категорија, које су најзаслужније за стварање Републике Српске.

"Такође, не треба заборавити ни раднике и пензионере који су стварали имовину, коју су СНСД-властодршци и њихови тајкуни раскрмчили и опљачкали", поручили су из Одбора за рад и борачко инвалидску заштиту.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account