18.09.2015 00:00

Српска демократска странка најоштрије осуђује гнусне лажи о наводној истрази за ратне злочине против шефа посланичког Клуба СДС-а у Парламентарној скупштини  Александре Пандуревић које су пренијели поједини портали.

Циљ ове прљаве кампање је дискредитација свега што говори и за шта се залаже Александра Пандуревић, али и покушај рушења Савјета министара.Њени креатори су нам познати као политичка мафија која је последњих година иза себе оставила крупне афере о којима говори Српска демократска странка и Александра Пандуревић.

Онима који нас покушавају разним притисцима, етикетирањима од ''издајника'' до ''злочинаца'' застрашити да станемо у обрачуну са криминалом и корупцијом, поручујемо да нас не могу уплашити и зауставити.

Српска демократска странка подржава све оне који су одолили притисцима и пријетњама и који су одлучно одбили  покушаје подмићивања како не би говорили о корупцијским аферама. Због наше принципијелности  изложени смо прљавој кампањи оних који нису успјели да буду дио Савјета министара и тако сакрију криминалне трагове које су оставили иза себе.

Без обзира што су  наши представници изложени нападима и позивима на линч са више страна Српска демократска странка неће одустати од битке за правну државу и намјере да они који су крали буџетска средства што прије спакују четкице за зубе и оду у затвор.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account