05.07.2015 00:00

Српска демократска странка запрепаштена је начином на  који Милорад Додик злоупотребљава функцију предсједника Републике Српске оптужујући све оне који не вјерују његовој рушилачкој и погубној политици за РС и њен народ.

Изливи бијеса који су се могли чути на помену страдалим Србима у два последња рата у Братунцу и Козари вријеђају све жртве и погађају све добронамјерне људе.

Политика "Србе на Србе" коју пропагира Милорад Додик злоупотребљавајући функцију предсједника РС, која по Уставу треба да одражава јединство и да представља све грађане РС, неће донијети добро ни РС нити нашем народу.

Додикове тврдње о "издаји и потреби политичког обрачуна са руководством СДС" изречене данас на Мраковици немају ни један ваљан аргумент. Подвалама и лажима Милорад Додик неће моћи да побјегне од одговорности што се у РС десила највећа пљачка народа у вријеме његове десетогодишње  владавине и што смо данас најсиромашнији народ у региону и Европи.

Политика Српске демократске странке, као државотворне странке у Републици Српској, је била и биће искључиво у интересу Републике Српске и њених грађана.

Сукоби са свима у окружењу и позиви на обрачуне са неистомишљеницима у споственом народу су погубни за будућност Републике Српске и зато позивамо Милорада Додика да у интересу будућности Републике Српске одмах поднесе оставку на функцију предсједника Републике Српске.

ИНформативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account