26.05.2015 00:00

Поводом најновијих подметања и лажи бившег члана Српске демократске странке Ненада Стевандића објављених данас преко новинске агенције СРНА, у којима покушава оправдати своју улогу Додиковог “Лукса” коју игра већ неко вријеме желимо да саопштимо јавности да су управо то разлози због којих је Градски одбор СДС Бањалука на својој синоћној сједници без иједног гласа против констатовао да Ненад Стевандић више није члан СДС.

Енергија са којом Стевандић атакује на СДС не говори о његовој политичкој досљедности јер му је ово осми пут да мијења страначки дрес . Та енергија је показатељ мржње према СДС и величине психичке трауме коју је претрпио због тога што му није успио пројекат којим је желио да СДС преда под контролу Милорада Додика.

Сав рад СДС, па тако и Градског одбора у Бањалуци, је транспарентан све информације су у потпуности доступне јавности, било да се ради о изборној скупштини Градског одбора СДС у чијем раду су учествовала 1 132 делегата из цијеле Бањалуке, а на којој је за предсједника Градске организације изабран Огњен Тадић или било да се ради о Скупштини СДС у чијем раду су учествовала 443 делегата из цијеле РС и на којој је за предсједника СДС изабран Младен Босић.

Због тога од режимских медија очекујемо да престану да воде безуспјешан Додиков пројекат рушења СДС и да сада, када је свима јасно шта се дешава у РС прихвате свој дио одговорности и придуже се борби поштених грађана РС коју водимо против криминализоване власти.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account