14.08.2014 00:00

Српска демократска странка подсјећа потпредсједника Републике Српске и портпарола Милорада Додика, Емила Влајкија, да је српски народ уз политичко вођство Српске демократске странке у рату створао и одбранио Српску, а да је он побјегао у иностранство и отуда ширио лажни пацифизам и пробошњаштво. Сада Влајки као Хрват покушава да се представи као највећи српски националиста зато што му то доноси личну корист.

Као интелектуалац и бивши демократа, потпредсједник Влајки би требало да зна да ниједна власти није једнако Република Српска, али као портпаролу Милорада Додика јасно му је да више од милион грађана Републике Српске жели промјене и власт која ће отварати нова радна мјеста, развијати економију, борити се са тајкунима и корумпираним политичарима, а не бити сервис 25 породица из СНСД-а.

Смијешне оптужбе СНСД-а и њихових ''гласноговорника'' за циљ имају скретање пажње са проблема грађана,сиромаштва и незапослености. Умјесто што се баве интригама и сплеткама, позивамо их да кажу шта је то СНСД урадио за 12 година владавине, које су то инвестиције које су довели и намјеравају довести, како мисле отворити нова радна мјеста и стати у крај запошљавању дјеце функционера у јавне установе.  

       Информативна служба СДС


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account