16.05.2014 00:00

Док се народ бори са воденом стихијом и спашава своја огњишта, а надлежне службе и кризни штаб општине Теслић даноноћно ради на помагању поплављеном становништву, активисти СНСД користе прилику свеопште забринутости, будности и приправности и дијеле свој пропагандни материјал по сандучићима.

Док часни људи товаре вреће са пијеском и јављају се на позиве надлежних институција да помогну угроженом становништву, СНСД води политику из својих топлих просторија и покушавају да се промовишу користећи туђу несрећу.

Као да им поплава није довољно велика елементарна непогода, осјетили су потребу да је увеличају својим памфлетима.

Врхунац цинизма и демагогије су телефонски бројеви за некакву помоћ коју ће они пружити угроженом становништву. Вјероватно им једино и могу пружити само пропаганду и ништа више.

Питамо их, гдје сте били све ово вријеме поплава? Нису се прославили ни помагањем угроженим члановима своје странке на угроженим подручјима.

Обмањивање је њихова специјалност и то није ништа ново, али зар се такве ствари морају радити и у тренуцима велике невоље? Народ је и раније знао препознати и прозрети демагогију.

У овим тренуцима када је велики број људи угрожен елементарним непогодама и поплавама које су нас задесиле, будимо хумани и солидарни, и као појединци помозимо колико можемо онима којима је помоћ потребна, а вријеме политичке пропаганде оставимо за касније.
Прво помозимо народу.


Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account