27.03.2014 00:00
Српска демократска странка најоштрије осуђује примитивизам, непримјерен рјечник и понашање предсједника РС Милорада Додика који је кулминирао на предизборним скуповима владајуће странке у Фочи и Источном Сарајеву. Степен агресије, лажи и вулгарности са којим се Додик и његови клонови обрушавају на политичке неистомишљенике јасно показује страх од скорог полагања рачуна за криминал и крађу којом су Републику Српску довели у јадно стање.
 
Српска демократска сранка с гнушањем осуђује најпрљавију кампању коју Савез независних социјалдемократа води против , бораца, пензионера, радника, поњопривредника, невладиних оргнизација, слободних медија и новинара,  који су јавно проговорили и супростављају се пљачкашкој политици актуелне власти у Републици Српској. 
 
Притисци и увреде које Додик износи на рачун медија који нису у служби његове директне пропаганде, превазилазе све норме цивилизованог понашања.  Не постоји ни једна земља на свијету у којој би њен предсједник могао исказивати такав примитивизам јавно, а да не буде осуђен од најшире јавности. 
 
Сав тај примитивизам и брутална агресивност не могу сакрити чињенице да је Република Српска доведена до просјачког штапа, да су у њој најниже пензије, да је привреда уништена и да је неколицина људи око врха власти постала пребогата на рачун пљачке народних пара. Српска демократска странка је свјесна да је страх од одговорности огроман, а да рањена звијер не бира средства.
 
У сврху СНСД-ове прљаве кампање директно су укључени јавни медији СРНА и РТРС, које финансирају грађани, а налоге добијају из штаба СНСД-а, као и новоосновани тзв. листови који служе као средство љагања и блаћења противника режима.
                                                                                                                   
 
Информативна служба  СДС

Анкета

Тестирање анкете на сајту Српске демократске странке?

Create Account



Log In Your Account